Thursday, September 25, 2008

Syksyyn voi sentään vielä luottaa

Kesä jäi väliin mutta syksy on saapunut kaikessa ihanuudessaan. Rakastan syksyä! Minusta on ihana hiippailla viileänä aamuna töihin kun harmaa utu leijailee keltaisten, punaisten ja oranssien puiden päällä. Ihanaa on myös haahuilla tunteja metsässä ja etsiä sammaleen seassa piilottelevia suppiksia. Vähemmän ihanaa on perata sieniä yötä myöten ulkosalla kunnes hämäränäkö ei enää erota peukaloa sienen varresta ja sormet eivät kohmettumiseltaan tunne vaikka niitä vähän yrittäisi siistiä sieniveitsellä. Illan koleudessa taisin myös hankkia tämän syysflunssan, joka on aika hyvin tällä viikolla rajoittanut aurinkoisista keleistä nauttimista.


Tänään olo oli jo sen verran pirteä että jaksoin lähteä ihailemaan ilta-aurinkoa ulos. Sain vihdoin napattua säällisiä kuvia myös maanantaina valmistuneesta Laminariastani.



Malli: Laminaria Knittystä
Lanka: Novita Florica, 325 g
Puikot: 3,5 mm

Olen tyytyväinen! Virheitä huivista löytyy miljoona ja kaksi, mutta pitsi on niin kaunista etteivät virheet häiritse edes omaa silmää. En voi uskoa miten joku osaa suunnitella jotain näin kaunista ja vielä antaa ohjeen ilmaiseksi. Huivi ei edes ollut vaikea tehdä. Kun otti selvää mitä ohjekaavion koukerot tarkoittivat ei huivissa ollut enää mitään hankalaa.

Loppuun syystunnelmia työmatkani varrelta.






3 comments:

Mari,Prosessineuloja said...

hei! Näin Laminariasi jo ravelryssäkin. Tosi kiva! Ihana väri ja malli tähän vuodenaikaan. Hauskoja neulehetkiä!

Anonymous said...

huivisi on todella upea! ohje vaikuttaa vaikealta, mutta jospa joskus uskaltaisin kokeilemaan.. houkuttaa, kun on sen verran ihana malli :)

Katri said...

Ihana huivi ja ihania luontokuvia!