Tuesday, November 11, 2008

Lankalunta

Ulkona sataa ja myrskyää. Lumesta ei ole etelässä tietoa, joten lumihiutaleetkin pitää väsätä itse. Ylärivissä hitusen huovutettuja lumitähtösiä, lankana tuntematon virolainen ohut villa. Alarivissä Floricasta tehdyt prototyypit. Yleensä joulunypertelyt tulevat mieleeni siinä jossain 2.-3. adventin jälkeen ja päätän että ensi vuonna sitten. Nyt kun olen jo aloittanut, voi olla että saan jopa jotain aikaiseksi jouluun mennessä.

Pääsipä muuten lankavarastoni viikonloppuna vajoamaan 25 kilon tuntumaan. Vaikka tuntuu ettei juuri mitään valmistunutta kerry, niin johonkin niitä lankoja on uponnut. Juuri valmiiksi saamaani torkkupeittoon humahti reilut puoli kiloa ja olen aika hyvin onnistunut välttämään turhaa hamstrailua.

Mutta jotta blogistani ei katoaisi punainen lanka liian nopeasti (eli massiivisen lankavaraston muokkaaminen neuleiksi) piti käydä vähän vaihteeksi shoppailemassa. Sunnuntaina poikkesin ELMA-messuilla, siellä kädentaito osastolla kierrellessä mukaan jäi yhteensä 1,75 kiloa lankaa ja vähän joulutarpeita. Oli muuten kivat messut: Lankaa, söpöjä elukoita ja herkkuja. Ihan meitsin juttu siis!

2 comments:

* said...

ihanat lumihiutaleet!!! tarttiskohan ittekin tehda jotain tommosta, aateltiin meinaan hankkia joulukuusi tanne mein kampalle:)oon jo kutonu ensimmaiset villasukat taalla, on niin kylmat yot viela (kumma kylla) ja olen yrittany kamppista opettaa kutomaan, mutta pirun hankalaa enkuksi ja kun SE EI OPI:) s eon ihan hermot kireena etta kun se on niin vaikiaa ja miks ma teen sen niin nopiaa:) kylla se siita lahtee sujumaan kun aikansa treenaa sanoin:)

Nukkkakukka said...

Tosi hyvännäköset noi lumihiutaleet. Sieviä!!! :)