Sunday, July 27, 2008

Karmarock, rauha ja rakkaus. Ja Ladysweater


Karmarock on ollut minulle ja kavereilleni ehdoton kesätapahtuma vuodesta -97 asti. Silloin matkasimme sinne vm -80 Toytota Carinallani (Keba) ja ikää oli sopivasti 18 v. Joku muu ajoi Keban sieltä kotiin mutta me ollaan valloitettu Kokemäenjoen ranta Harjavallassa sen jälkeen joka heinäkuu vilttiemme ja eväskassiemme kanssa. Viime vuonna oli ensimmäinen sateinen karma, mutta tänä vuonna keli oli taas perinteisen aurinkoinen, jopa helteinen.


Karmaan mennään tunnelman takia, mutta kyllä siellä hyvää musiikkiakin oli tarjolla. Suurin osa bändeistä tuli kyllä kuunneltua viltillä istuen. Maj Karmaa, Astrid Swania ja Amorphista (olisin laittanut heistäkin kuvan mutta kaikissa näkyy vain edessäolijoiden karvaisia käsivarsia) varten raahauduin kyllä lavan edustalle asti tiirailemaan.



Ja jotta blogini aihepiiri ei heti alkuunsa harhautuisi esittelen seuraavaksi valmistunutta neuletta. Kyllä vain, tämä on neuleblogi!

Takista tuli hiukan kittanan kokoinen, sillä ainaoikein-yläosassa käsialani taisi olla suositusta tiukempaa. Tein myös aloitussilmukat liian tiukiksi, joten kaula-aukko jäi turhan pieneksi. Tuon voisi ehkä korjata purkamalla aloituskerroksen pois. Ehkä teenkin niin joskus. Muuten olen kyllä tosi tyytyväinen uuteen takkiini. Tätä mallia kannattaa kokeilla!



Malli: Feburary Lady Sweater (FlintKnits)
Lanka: Novita Tennessee, n. 700 g
Puikot: 2,5 pyöröt ja sukkikset

Kuvista kiitos ja niiaus Elisalle. Vaikka kamerani on huono ja malli pöhkö onnistuit nappaamaan tosi hienot kuvat festarihässäkän keskellä.

No comments: